Instaplan - proiectare și execuție instalații

Societatea noastră își desfășoară activitatea în domeniul instalațiilor de termoventilații, sisteme de limitare și stingerea incendiilor, plus instalații hidromecanice și tehnologice. Ne ocupăm atât cu proiectarea, cât și cu execuția.

Valorile Noastre

Card image cap
Excelența

Pentru noi calitatea serviciilor pe care le oferim este pe primul loc, lucru pe care il transmitem atât clienților cât și partenerilor noștri

Card image cap
Performanța

Într-o lume în care tehnologia avansează de la o zi la alta, noi ținem pasul cu ea și suntem bine informați cu privire la noile apariții și implementăm cele noi tehnologii și soluții

Card image cap
Integritatea

Spunem adevărul întotdeauna și ne ținem angajamentele față de clienții și partenerii noștri.

Promptitudine

Oferim termene de execuție realiste.

Card image cap
Munca în echipă

Considerăm că performanța se realizează doar cu o echipă puternică, bine închegată de aceea noi lucrăm în echipă cu colegii și partenerii noștri.

Card image cap
Devotament

Știm că o echipă mulțumită atrage clienți mulțumiți, de aceea echipa noastră este alcătuită din oameni cărora le place ceea ce fac și satisfacția lor crește cu finalizarea fiecărui proiect.

Card image cap
Perfecționism

Suntem atenți la fiecare detaliu în realizarea proiectelor noastre și suntem conștienți că detaliile fac diferența.

Pasiune

Punem suflet in ceea ce facem și dăm 100% din potențial pentru a obține rezultatele dorite.

Viziunea noastră constă in realizarea și implementarea celor mai complexe și performante sisteme de instalații la nivel național.

Misiunea noatsră este să creștem valoarea serviciilor de proiectare și execuție a instalațiilor pentru construcții prin excelență, standarde ridicate de calitate și pasiune.

Valorile companiei noastre pot fi usor identificate în proiectele realizate de noi și în relațiile pe care le avem cu partenerii și clienții noștri.

0
Servicii
0
Proiecte finalizate
0
Clienți
0
Ani de experiență

Certificări

Vezi mai multe lucrări!

Portofoliu